Tenkovi

Tenkovi su omiljeno oružje u igrama zbog svoje razorne snage i okretnosti. U kategoriji tenkovi važna je brzina i vještina vožnje a još pri tome morate biti i precizni u gađanju. Zbog svega toga su tenkovi vrlo popularni i jedna su od omiljenih ratnih kategorija pa stoga se i vi zabavite uz kategoriju tenkovi.

Vojni kamion

Vojni kamion

Tvojim vojnicima ponestaje streljiva i oružja. Dostavi im potrebno oružje i streljivo kako bi mogli nastaviti borbu.

Lov na dinosaure

Lov na dinosaure

Ti si zadužen za isporuke robe u Park Dinosaura. DInosauri su se izgubili jaja i žele ih natrag. Moraš isporučiti robu prije.

Ratni tenk

Ratni tenk

Vodi svoju vojsku kroz neprijateljske linije uništavajući sve neprijatelje pred sobom sa tenkom kojeg si dobio na raspolaganje.

Mini tenk

Mini tenk

Tvoj zadatak je da uništiš sve tenkove i digneš svoju zastavu u znak pobjede nad neprijateljem.

Borba tenkova

Borba tenkova

Našli ste se na vojnom poligonu za borbu tenkova i cilj vam je poraziti neprijateljske tenkove.

Dostava eksploziva

Dostava eksploziva

U ovoj ratnoj igri naći ćete se u ulozi vozača vojnog kamiona. Na početku igre preuzet ćete teret kojeg morate dostaviti do baze.

Tenk

Tenk

U ovoj tenk igri moraš uništiti sve neprijatelje prije nego dođu do tebe otvore ti vrata i ubiju te.

Parkiranje tenka

Parkiranje tenka

Nalaziš se u vojnoj bazi i budući da si se pokazao prilikom izlaska kao dobar vozač narednik ti naredio da vježbaš parkiranje tenka.

Neuništivi tenk

Neuništivi tenk

Ako si dobar vozač ova tenk igra neće biti preteška za tebe jer glavna zadaća ti je da voziš neuništivi tenk bez da te protivnici unište.

Ratni policajci

Ratni policajci

Ratni policajci su na putu po svježe krafne i pred sobom uništavaju sve što im se nađe na putu. Ništa ne može zaustaviti policajce.

Vozilo ambulante

Vozilo ambulante

Nalazi se usred ratnog područja gdje imaš zadaću da pomogneš liječnicima uloviti što više ludih. Dobio si naredbu od kapetan da smiješ uništavati.

Ratni kamion

Ratni kamion

Ratni kamion je tenk igra u kojoj voziš ratni kamion i pucaš po neprijateljima. Sa strelicama lijevo i desno kontroliraš kamion.