Kauboji protiv vanzemaljaca

Kauboji protiv vanzemaljaca

Zemlja je u opasnosti! Na nju stiže invazija vanzemaljaca, a vaša misija je obraniti ju korištenjem vrlo naprednog oružja.

Lov na Yetije

Lov na Yetije

Uočeno je puno opasnih Yetija. Oni su jako opasni za ljude i mora ih se ubiti. Da li možeš zaštiti druge ljude

Upucaj braću Dalton

Upucaj braću Dalton

Braća Dalton su se vratila i imaju prljave planove. Na Lucky Luku je opet da ih zaustavi. Pomozi Lucky Luku.

Vojni specijalac

Vojni specijalac

Toby je optužen za ubojstvo za koje nije kriv. On i njegovi prijatelji pokušavaju naći i ubiti pravog ubojicu koji mu je smjestio.

Obrana kamiona

Obrana kamiona

U ovoj pucačini cilj ti je zaštiti vojni kamion tvoje postrojbe od neprijatelja koristeći 6 različitih oružja koje ti je dostupno.

Građanski rat

Građanski rat

Pokažite koliko ste uspješni u umijeću ratovanja. Oružje mijenjate sa tipkama 1-4, punite sa tipkom R, a pucate sa lijevom tipkom miša.

Bunker

Bunker

Pucačina u kojoj bitka čovječanstva i strojeva ide do kraja. Bunker je posljedne utočište koje ne kontroliraju strojevi.

Pobješnjeli Max

Pobješnjeli Max

Pobješnjeli Max je ratna igra pucačina u kojoj je veliki izazov preživjeti. Ubijaj sve neprijatelje koje vidiš jer na ovom bojnom polju si sam.

Napad padobranaca

Napad padobranaca

Tvoj posao je da zaustaviš neprijatelje koji stižu iz zračnih visina i napadaju vas. Potrebno je da zaštitiš svoju vojnu bazu.

Snajperist

Snajperist

Snajperist je izazovna ratna igra u kojoj imaš zadatak da zaustaviš neprijatelja koji pokušava doći do tvoje baze koja se nalazi na desnoj strani.

Rat sa zombijima

Rat sa zombijima

Da li možeš preživjeti masovan nalet zombija koji žele jesti ljudski mozak. Ubijaj ih sve redom sa sačmaricom, mitraljezom i drugim oružjem.

Povratak u prošlost

Povratak u prošlost

U ovoj igri poslani ste u prošlost kako bi spriječili loše stvari u budućnosti.